Moeders geuren wierook

Moeders geuren wierook

De Moeder's Geuren wierook is heerlijke, zeer zachte wierook door het gebruik van natuurlijke ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit.
De manier van rollen (masala methode) maakt dat de wierook niet sterk van geur is en niet lang blijft hangen.

Dit maakt de wierook geschikt voor ieder huis, elke situatie en voor elk persoon, jong of oud.

 
Kies één favoriete geur, of geniet iedere dag van een andere geur van deze bijzondere, (h)eerlijke wierooklijn
 
De Moeder's Geuren producten een eerlijke keuze.
 
De producten zijn niet alleen eerlijker omdat deze voldoen aan alle criteria van eerlijke Handel: zij voldoen aan alle criteria van eerlijkheid.
 
 
Eerlijk naar de natuur: sinds 1977 wordt onze bloemenwierook alleen met natuurlijke oliën samengesteld, gerold met duurzaam bamboe uit Assam (het snelst groeiende gras ter wereld met 1 cm per uur), met houtskool van duurzame kokosnootbast, met milieuvriendelijk cellofaan en met handgemarmerd en handgemaakt papier van hergebruikt katoen verpakt en met 3 miljoen stokjes tegelijk per zeecontainer verscheept.
 
Eerlijk naar de producent: meer dan 200 voornamelijk vrouwen hebben permanent werk (vanwege het handgemaakte karakter van de producten) met een goede beloning inclusief medische verzekering, pensioen en leen mogelijkheden, en gouden handdruk bij huwelijk, terwijl wij een goede prijs betalen voor de ruim 750.000 producten die Moeders geuren jaarlijks afneemt. 
 
Eerlijk naar de consument: Moeders geuren biedt eerlijke producten met de beste prijs/kwaliteit verhouding door het ontbreken van tussenhandel.
 
De Moeder's wierook gegarandeerd zonder chemische toevoegingen zoals ftalaten en musk verbindingen.